Open Repetitie

Dinsdagavond 7 april ben je van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken en misschien al wat mee te zingen. Onze repetitie is van 19.30 tot 21.30 en vindt plaats aan de Hereweg 142 te Groningen (ingang achterom). Duik snel met ons diep in de zee en meld je uiterlijk 5 april aan via info@musicalanders.nl. Tot 7 april!    

MusicalAnders houdt een open repetitie!

Voel jij je soms Wicked? Zing je vol overgave mee met Frozen? Of ben je meer van klassiekers zoals The Sound of Music of The Phantom? Samen zingen is leuker dan alleen! Dus kom eens avondje meezingen bij MusicalAnders!

Wij zijn een gemengd koor met een breed en wisselend repertoire uit allerlei musicals. Af en toe maken we ook een uitstapje naar pop, jazz of klassiek. We repeteren om de week op dinsdagavond en treden een aantal keer per jaar op. Binnenkort beginnen we de voorbereidingen voor ons 10-jarig jubileum dat we groot gaan vieren, met jou? Wil je weten waar we zoal op de bühne staan en eventueel al wat beluisteren? Kijk in onze agenda https://musicalanders.nl/evenementen/.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.