Nieuwe dirigent

In juli sloten we ons seizoen af na een mooi optreden samen met Vocal Group Flair. 27 augustus zijn we weer begonnen met repeteren, onder leiding van onze nieuwe dirigent Lies. We zijn heel blij dat zij haar ervaring met ons wilt delen! Cas blijft betrokken bij MA als concert pianist. En we kunnen nog wel wat versterking gebruiken, vooral mannen zijn erg welkom. Wil jij in de spotlight of toch liever rustig op de achterste rij? Kom dan een keer met ons mee repeteren. Stuur een mail naar info@musicalanders.nl. 

Lees verder

Optreden UMCG & Anders met Flair

Op dinsdag 14 mei traden we weer op in het UMCG. Altijd leuk om te doen! We konden ons nieuwe repertoire ten gehore brengen en onze vrolijke nieuwe MusicalAnders shirts showen. En omdat we helemaal compleet waren was het ook tijd voor een fotoshoot! In voorbereiding op deze voorstelling hadden we de zondag ervoor repetitiemiddag. We kregen erg waardevolle aanwijzingen van Lies Akkerman.  Zondag 23 juni staan we weer op de planken, samen met Vocal group Flair. Wij hebben er weer zin in!

Lees verder

Korenfestival Oosterstörm & Friends 2018

Het korenfestival Oosterstörm & Friends was een groot succes! MA mocht haar kunsten vertonen op het grootste podium tot nu toe, in het Martiniplaza! Voor maar liefst 1000 man publiek. Het was een feestje om aan mee te mogen doen, en wat leuk om tussen al die verschillende koren te staan.

Lees verder

2018 begint goed

Op zaterdag 3 februari hadden we een heerlijk “Dynamisch Dubbelconcert” met Zingen&Zo in de Helperkerk. We hebben genoten! De dinsdag erna deden we het concert nog eens dunnetjes over. Cas werd namelijk 50 jaar en dit hebben we mogen vieren met een klein optreden voor familie.

Lees verder

Herfst 2017

MusicalAnders treedt deze herfst elke maand op. 10 oktober waren we te gast in het UMCG, waar we 60 minuten mochten zingen voor patiënten en bezoekers van het ziekenhuis. 5 november werd er in Tynaarlo een maanwandeling georganiseerd en wij waren één van de acts. Zo’n 200 mensen kwamen naar ons luisteren. En op 18 november zongen we in het Vier Koren Concert in de Immanuelkerk. Informatie voor volgende optredens vindt u in de agenda op deze site.

Lees verder

Donatie Ronald McDonald Huis Groningen

Marjan de Vreugt en Esdert Glazenburg hebben op 6 september j.l. namens MusicalAnders een cheque aangeboden aan het Ronald McDonald Huis in Groningen. We willen graag onze fans bedanken die hebben gedoneerd tijdens onze jubileum concerten!

Lees verder